Meny

Core Värmecentral – smartare, snabbare, superenkelt!

Smartare, snabbare, superenkelt!
Nu lanserar vi Core – värmecentralen som är mycket mer än bara ett skåp. Precis som motsvarande produkter handlar det om centraliserad distribution och styrning av värmesystem. Men det som skiljer Core från andra skåp är att skåpet redan är balanserat och injusterat från fabriken vid leverans. Färdigmonterat och installationsklart – bara att plugga in och köra! Tänk så mycket tid och resurser du sparar! Core är helt enkelt smartare, snabbare och dessutom – superenkelt!

Allt på ett ställe
Core används som central för att distribuera värme till radiatorer i till exempel flerbostadshus eller offentliga miljöer. Genom att centralisera distributionen kan du samla balansering, injustering och reglering på ett enda ställe. Detta förenklar driftsättning, underhåll och minskar risken för sabotage eller manipulation. Varje värmecentral anpassas specifikt för det antal värmegivare som ska installeras i anläggningen.

• Problemfri installation
• Problemfritt ägande
• Problemfri drift

Välj mellan tre utföranden!
Core levereras i tre grundutföranden vad gäller tillbehör: Core GL, Core DL och Core L, men kan även anpassas för att passa alla värmeapplikationer. Du kan läsa mer om de olika varianterna i produktbladet, se nedan.

Länk till produktblad