Meny

Vi söker Innesäljare

I rollen som Innesäljare Operations arbetar du framförallt med inkommande samtal från koncernens interna kunder där du bland annat ger teknisk support, svarar på leveranstider och registrerar order. Du bevakar och svarar även på inkommande mail från kunder.

Du rapporterar till Logistikchefen och ingår i ett team som jobbar med logistik, inköp, sälj och planering. Du har dator och telefon som främsta arbetsverktyg.

Som innesäljare arbetar du ständigt med att säkerställa långsiktiga goda relationer med kunderna. Det är därför viktigt att du är social, serviceinriktad och att du trivs med att ha kundkontakt. Du är ett av våra viktiga ansikten utåt och representerar MMA på ett föredömligt sätt oavsett om du är i kontakt med kunden via dator, telefon eller vid personliga besök. Du anstränger dig för att leverera lösningar och kan göra så även under högsäsong när det är ett högre tempo. Problemlösning är något som du tycker är kul och gör med ett leende. Vi förväntar oss att du tar ansvar för ditt arbete, att du är strukturerad och lätt att samarbeta med.

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, tekniskt intresse och god vana av att arbeta med de vanliga Office-programmen. Du talar och skriver obehindrat på svenska och är bekväm med och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från kundtjänstarbete och/eller sälj med teknisk inriktning. Tidigare erfarenhet av exportdokumentation och av något CRM-system är en klar fördel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och hur väl vi tror att du passar in på företaget och i gruppen.

Vi kan erbjuda ett arbete på ett stabilt företag där du ingår i ett positivt och framgångsrikt gäng som brinner för uppgiften. Vi är alltid nära kunden och uppfyller marknadens behov på ett snabbt och effektivt sätt där du är med och påverkar.

För att söka tjänsten, följ länken nedan:
Ansökning