Meny

Vi söker en Ekonom/Controller

AB Markaryds Metallarmatur (MMA) grundades 1950 och är idag marknadsledande i Sverige på produkter för rumstemperaturreglering. Huvudkontor, produktion samt forskning & utveckling med 135 medarbetare ligger i Markaryd.
Försäljningskontor finns i Stockholm, Göteborg, Växjö och Lund. MMA tillhör finska Rettig Group som är världsledande radiatortillverkare.
Besök gärna våra hemsidor: www.mma.se och www.rettigicc.com

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en:

Ekonom/Controller

I tjänsten kommer du att självständigt handlägga löpande redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, skattedeklarationer och betalningar samt bistå ekonomichefen när det gäller budget- och prognosarbete samt
månads- och årsbokslut.

Vi söker dig som har ekonomisk gymnasieexamen eller motsvarande.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet som controller inom tillverkande industri. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Microsoft Office samt förståelse för moderna affärssystem.
MMA arbetar i affärssystemet ERPLn.

Du är van vid att strukturera och organisera ditt arbete väl och som person bör du vara positiv, självgående, noggrann, tycka att det är kul att arbeta med siffror samt ha en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra
värderingar: öppenhet, förtroende, ärlighet, respekt och ödmjukhet.

Placeringsort är Markaryd och tjänsten är på heltid. Tillsättning sker under augusti månad.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Ekonomichef Johnny Myhre, 0433-737 34.

Välkommen med din ansökan inklusive löneanspråk till Personalchef Anna Jarl på anna.jarl@mma.se senast den 29 juli 2018.